Dasma mbretërore e Prince Harry me Meghan Markle tërhoqi vëmendjen maksimale. Kjo dasmë nuk do të mbahet mend vetëm për shpenzimet marramendëse, por edhe për disa gafa që ndodhën gjatë ceremonisë. Dhe me siguri jo të gjithë i kanë vënë re.

Fustani që kishte veshur Pippa Middleton

Fustani i saj tërhoqi vëmendjen e të gjithëve më shumë sesa për stilin, për dizenjon e tij. Të gjithë e krahasuan me atë të çajit të ftohtë me xhinseng dhe mjaltë. A nuk ka një ngjashmëri kaq të madhe mes tyre?

Princin Charles e zë gjumi gjatë ceremonisë

Duket se dasma mbretërore paska qenë e lodhshme jo vvetëm për organizatorët por edhe për vetë pjesëtarët e familjes. Princi Charles shoqëroi Meghan Markle në altar, por pasi u ul në vendin e tij, e zuri gjumi gjatë ceremonisë.

Prince Harry ngatërrohet teksa po i hiqte vellon Meghan

Prince Harry u hutua aq shumë nga bukuria e bashkëshortes së tij saqë u hutua dhe u ngatërrua kur po i hiqte asaj vellon.