Të gjithë jemi dakort në një pikë që askujt nuk i pëlqen tradhëtia. Tradhëtinë më shumë e përjetojnë meshkujt sepse u prishet egoja e tyre si dhe mund t’u lërë pasoja psikologjike.

Prandaj është e rëndësihme të mësoni 6 shenjat që çdo grua tradhëtare i bën:

Ju pyet shpesh herë se si ju ka shkuar dita

Sigurisht, kjo nuk është një pyetje e cila duket e rrezikshme në pamje të parë por, nëse jeni një njeri i cili keni shumë plane jashtë shtëpisë, atëherë gruaja ose e dashura juaj po përpiqet të planifikojë diçka ndërkohë që ju nuk jeni në shtëpi.

Është e menduar gjatë gjithë kohës

Nëse e dashura juaj humb, shpesh herë, në mendimet e saj mund të jetë një sinjal se ndoshta ajo është duke menduar t’i japë fund lidhjes tuaj.

Acarohet për çdo gjë

Nëse për çdo inperfeksion të lidhjes tuaj, e dashura fillon të hap një debat, atëherë ajo me shumë mundësi po përpiqet të gjejë çdo lloj arsye për t’u ndarë.

I referohet dikujt si “thjesht shokë”.

Filloni ta pyesni të dashurën tuaj për miqësinë e re që ka zënë dhe shikoni si do sillet. Nëse shikoni se ajo nervozohet nga pyetja juaj, atëherë diçka me siguri nuk shkon.

Nuk u përgjigjet pyetjeve që i bën por përpiqet të hap temë tjetër.

Fsheh telefonin nga ju ose i vendos password atij.