Nëse dëshironi të kryeni marrëdhënie seksuale me një femra sigurisht qē duhet edhe të angazhoheni. Mirëpo ka edhe nga ato që nuk ju lodhin aspak.

E MOSHUAR

Ky tip femre është e drejtpërdrejtë dhe nuk e ka problem të tregojë se çfarë do. Zakonisht është e veshur dhe e rregulluar mirë, por shpesh mund të shihet edhe me cigare në dorë.

FEMRA HAKMARRËSE

Kjo është femër e cila është duke e marrë veten pas divorcit dhe është emocionalisht jo stabile. Ka mundësi të jetë e dehur, andaj mos u befasoni nëse fillon të sillet në mënyrë të pahijshme.

HULUMTUESJA E SEKSIT

Ky tip femre dëshiron të zbulojë seksualitetin e vet dhe është e gatshme për çdo gjë. Më së shpeshti ka të bëjë me kureshtje të studentes.

FEMRAT QË KANË DALË NË NJË FESTË VAJZASH

Ky tip femre nuk është e re, por vetëm shoqëruese e cila dëshiron të argëtohet, të dehet dhe të bëjë seks. Çdo gjë ndodh në mbrëmjet argëtuese të vajzave.