Ujori

Personat e lindur në shenjën e Ujorit njihen për natyrën e tyre të izoluar dhe shumë të ndrojtur. Këta persona nuk i ndajnë brengat apo dhe problemet që mund t’u ndodhin gjatë ditës me të dashurit e tyre. Ky indiferentizëm nuk arrin që të krijojë një marrëdhënie të qëndrueshme dhe mund të prishë stabilitetin në çift.

Bricjapi

Personat me shenjën e Bricjapit mund të shkaktojNë shumë vuajtje në çift. Duke qenë se shihen si një shenjë që i marrin vendimet në bazë të përfitimeve, të lindurit e kësaj shenje nuk e kanë të vështirë që t’ia thyejnë zemrën partnerit ose partneres nëse nuk përmbushin kërkesat e tyre. Të pasurit një karakter kokëfortë dhe të ftohtë, janë disa nga karakteristikat që dallojnë personalitetin e kësaj shenje.

Akrepi

Akrepi është përkufizuar si një shenjë pasionante. Personat e lindur në këtë shenjë dëshiron të krijojnë sa më shumë njohje dhe të kalojnë sa më shumë eksperienca. Pikërisht kjo lëkundje e tyre është një karakteristikë që mund të bëjë të vuajë partnerët që janë të dashuruar me personat e shenjës së Bricjapit.