Lidhjet e dashurisë duhet të jenë të bazuara në besim dhe komunikimin.

Mirëpo ndodh njëri prej personave në lidhje të fshehë diçka.

Faqja e njohur ‘Bright Side’ ka publikuar disa shenja përmes të cilave ju mund të dalloni nëse partneri juaj vërtet ka diçka që fsheh.

1-Shmangin kontaktin me sy.

2-Janë shpesh nervozë kur janë me ju.

3-Ata e shmangin thelbin e bisedës duke u përpjekur të ‘shpëtojnë’ nga ajo.

4-Përgjigjet që ju japin janë të paqarta dhe sytë e tyre lëvizin më shpejtë.

5-Ata janë të përfshirë në punë më shumë se zakonisht.

6-Zëri i tyre ndryshon.