Ndonjëherë njerëzit as vetë nuk e dinë se çfarë duan për dhuratë nga njerëzit e tyre të dashur. Sipas terapistëve të çifteve, ja cila është dhurata më e bukur për një femër nga i dashuri i saj. Nuk po flasim për pjesën materiale, pasi çdokush ka preferencat e veta dhe varet edhe nga pritshmëritë që mund të ketë çdo femër. Sipas tyre është premtimi për një dashuri të sinqertë dhe të madhe.

Sipas një pyetësori i bërë me 1000 femra nga “Queen University” në Ontario, Kanada thuhet se dhurata më e bukur për një femër, do ishte një premtim i vërtetë dashurie nga partneri i tyre. Ana materiale, sipas intv.al mesa duket ka shkuar në vend të dytë, pasi ato nuk e plotësojnë plogështinë në shpirt, kur nuk janë të sigurta për dashurinë që partneri ka ndaj tyre.

Prandaj, meshkuj mesa duket nuk do shpenzoni shumë me rastin e festave, për të dashurat tuaja, mjafton t’i premtoni dashuri të pastër!