Hëna sot të fton të jetosh ditën me një ritëm të ri, një energji të re. Ndaj kjo është dita e Bricjapit.

Planeti Mars në Bricjap të dhuron një grintë entuziazmi dhe pasioni për të çuar para me sukses projektet e punës.

Si gjithmonë, mund të tregosh vlerat e tua.

Në dashuri mund të mos vësh re dikë që ka dobësi për ty dhe pret vetëm një sinjal të vogël nga ty për të dalë.

Ka ardhur momenti për të hedhur një hap të rëndësishëm, lidhur me personin që dashuroni.

Për ata që janë vetëm, nuk priten gjëra shumë premtuese.

Në punë, mundësitë për të bërë karrierë janë të shumta, ndaj duhen zgjidhje të vendosura.