Astrologët kanë parashikuar që shenja e akrepit do të përjetojë një fundjavë emocionuese. Ja parashikimi për shenjën e Akrepit: Do ketë çaste te këndshme, por nuk do mungojnë as debatet dhe mosmarrëveshjet, shpesh të ashpra. E mira është të mos merrni vendime të nxituara në gjaknxehtësi e sipër. Beqareve do ju pëlqejnë çmenduritë dhe do fillojnë aventura emocionuese. Financat do kërkojnë me tepër vëmendje se më parë.

Po i latë gjërat të rrjedhin vetë mund të keni më tepër vështirësi.- Shëndeti nuk do jetë shumë i mirë. Kujdes me alkoolin dhe me yndyrën e tepruar. Do i mahnitni të gjithë me arritjet tuaja.