Klaudia Pepa kohët e fundit është në qendër të vëmendjes për shkak të disa fotove tejet pro vokuese.

Në Instagram ajo merr shumë komente, por kjo foto i ka të rbuar keq të gjithë, të cilët nuk kanë nguruar të lënë shënim…

Kujtojmë se Kluadia pas ndarjes nga bashkëshorti i saj, Albi Nako, dhe pasi e quajti vëlla, ka bërë një kthesë në publikimet në rrjetet sociale, duke u bërë më shumë ekstravagante.