Balerina e njohur Klaudi Pepa ka treguar një tjetër aftësi të saj në rrjetet sociale. Deri më tani e kemi parë shumë të përkushtuar në profesionin e saj si balerinë dhe për videot e saj ajoka marrë gjithmonë duartrokitje, edhe pse tek-tuk ka nga ata që e kritikojnë për pamjet e nxehta.

Këtë herë ajo është parë me një korrëse bari në oborrin e shtëpisë së saj në Itali. Dhe në fund rezultati është si i një profesionisteje.