Gjërave të mira nuk i’u reziston dot. Kështu të paktën ka treguar balerina, Klaudia Pepa gjersa ka postuar edhe një imazh tjetër të ‘nxe htë’.Klaudia Pepa tashmë është e njohur për pro vokimet dhe pozat s eksi, që poston herë pas here për ndjekësit e saj.

Balerina shqiptare së fundmi shfaqet mbi një divan me një pozë mjaft pro vokuese.Mbi këtë imazh ajo ka lënë mbishkrimin “Sa herë shoh diçka të bukur nuk mund të rri pa bërë diçka…edhe para këtij divani të mrekullueshëm nuk munda të rezistoj…”.