Pas thirrjes së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve që partitë të dorëzonin listën e anëtarëve të KZAZ-ve brenda ditës së sotme, Partia Socialiste ka dorëzuar të gjithë emrat e saj.

Përmes zëdhënëses, Drilona Hoxha, KQZ u shpreh më parë se mosrespektimi i afateve ligjore  nga partitë politike cenon procesin zgjedhor si dhe tregon një mungesë të qartë papërgjegjshmërie nga subjektet partiake.