Në vigjilje të festës së krishtlindjes, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit do të zhvillojë koncertin me të njëjtin titull ‘Krishtlindjet në Tiranë”. Në një natë feste, nën tingujt muzikore të orkestrës frymore do të do të luhen partiturat hite të këngëve të Kërshëndellave mes pjesëve: Noel, La Spangola, Sing –Sing, Feliz Navidad, Nata e qetë, Jingle Bang etj.

Me këngëtarët Armando Kllogjeri, Ardita Meni, Linda Kazani, Suzana Frasheri dhe Gezim Mushketa dhe nën dirigjimin e Valmir Xoxe, koncertin live do të dhurojë një natë plot emocion për qytetarët. Koncerti do të mbahet më 24 dhjetor ora 19:00.