Kryeministri Rama ka dhënë një mesazh ngushëllimi për vdekjen e aktorit Xhevdet Ferri.

Ai shprehet se nuk ka fjalë në këto momente dhe i drejtohet me emrin që e njihnin miqtë e ngushtë të tij, ”Xhodë” duke i thënë lamtumirë.