Majk ka folur më në fund për ndarjet e bujshme! Këngëtari i njohur i grupit Babastars, ka sqaruar të gjitha ato herët që e kemi parë me femra të bukura në krah, por që shumë shpejt i ka dhënë fund marrëdhënies me to. Ndoshta do t’ju pëlqejë, kur t’ju themi që një nga arsyet përse Majk bën këngë të bukura është sepse ndahet. I ftuar këtë të shtunë në emsionin e Ermal Mamaqit, Majk i habiti të gjithë kur tha se ndahet që të bëjë këngë.

“Ndonjëherë lidhem që të ndahem e të nxjerr një këngë”, u shpreh reperi në promon e emsionit. Ja pra nëse po mendonit ndonjë arsye tjetër, Majk i tha të gjitha dhe na befasoi. Reperi ka qenë i lidhur me shumë femra të bukura, mes të cilave, Majlinda Zekën, nëna e djalit të tij Roan, apo dhe Melita Nushin, vajza e nënkryetarit të Komunës së Prishtinë.

Megjithatë, më herët në një intervistë Majk është shprehur se asnjë këngë e tij nuk i është dedikuar dikujt, por ai është frymëzuar nga jeta e tij për t’i shkruar tekstet: “Asnjë këngë e imja nuk është e dedikuar. Nuk mund të mos marrë copa nga jeta private, nga përditshmëria, për t’i vendosur në tekst”.