Bes Kallaku ka korrur një sukses të jashtëzakonshëm me filmin e tij ‘Falco’, i cili që prej momentit kur u shfaq, vazhdon akoma të jetë një nga filmat më të shikuara në kinematë e Tiranës.

Dhe ditën e sotme aktori i njohur Bes Kallaku e ka nisur me disa mesazhe perlë të cilat ndjekësit e tij i kanë dërguar.

Ai ka zgjedhur mesazhet më pikante që e kanë bërë të qeshë, duke i ndarë kështu me të gjithë.

“O loku kur do ta futësh atë filmin në Youtube se jam në bu.rg e dal në vitin 2023, e s’kam ku ta shikoj, fute në Youtube ta shikojmë edhe ne bu.rgaxhit e Anglisë”, është një nga mesazhet.