Të shpeshta janë videot që shohim nga Turqia kur dikush blen akullore dhe nuk mund ta kap atë pasi shitësi manovron bukur me to. Një rast i tillë i ka ndodhur edhe Miran Ramadanit, krijuesit të famshëm të videove qesharake.

Por, këtë herë, si duket, ai ka arritur ta mashtrojë shitësin. Ndiqeni videon më poshtë për më shumë.