Rashel Kolaneci është ndër femrat më të lakuara në media për format bombastike dhe për sensualitetin që e karakterizon.

Së fundmi, ajo është komentuar për jetën luksoze që pasqyron në Instagram, ku më së shumti kanë ngjallur debat pushimet në Mykonos.

E pyetur se kush fshihet pas pushimeve të saj, Rashel tregoi se çdo gjë ia mundësojnë prindërit e saj.

‘Për të hedhur poshtë të gjitha ato që thuhen: Unë jam single dhe pas pushimeve janë prindërit e mi. Ata kanë mundësi që të më plotësojnë dëshirat e mia. Kanë vetëm një vajzë’, u shpreh bukuroshja.