Kryeministri Edi Rama dhe Kryebashkiakut i Tiranës Erion Veliaj e kanë nisur mëngjesin me një takim në Qytetin Studenti. Rama shkruan se 28 nga 29 godinat e konvikteve kanë përfunduar punimet ndërsa shprehet se gjithashtu kampusit i shtohet një sallë e rë leximi.

“Në pritje të fundvitit akademik për të ndërhyrë në rikonstruksion total” – shkruan Rama në rrjetet sociale.