Shqipëria merr kryesimin e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE), Kryeminisri Rama e ka konsideruar këtë një momentë historik për Shqipërinë. Kryeministri Rama do të mbajë një fjalë përshëndetëse në seancën plenare të këshillit të OSBE.

Ndërsa rreth orës 12:00 kryeministri Rama pritet të mbajë një konferencë për shtyp