Nabil Fekir ka kaluar testet mjekësore te Liverpool dhe do të bëhet nënshkrim i fundit i Reds.

Kur marrëveshja nuk u bë zyrtare të premten, dyshimet u hodhën mbi lojtarin pasi ai kishte pësuar një lëndim serioz në gjurin e tij të djathtë më parë.

Megjithatë, raportet në Francë sugjeruan se vonesa mund të jetë për shkak të praktikave të kontabilitetit të Lyonit që duan të përfundojnë marrëveshjen në vitin e ri financiar.

Francezi pritet të kushtojë Reds rreth £ 60 milionë.