Arben Malaj ka reaguar pas lajmit se vëllai i tij i kishte kërkuar leje ndërtimi kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj.

Malaj e pranon lajmin, por thotë se kërkesa nuk ka qenë për të ndërtuar pallat.

Reagimi i Malajt

Veliajt shtepite e drurit i duken pallate apo gradacela dhe gradacelat i duken kioska.

Gazeta Tema duhet ta botoi si lajm kete sqarim publik.

1.Vellai im nuk e ka takuar kurre drejtperdrejte Veliajn, as i ka telefonuar dhe as i ka shkruar sms, i ka derguar vetem nje kerkese qe eshte publike.

Pra kjo eshte shpifje dhe ballafaqimi midis tyre do te jete ne gjyq.

2.Ne shkrese nuk ka asnje kerkese per pallat, por Veliaj eshte verbuar aq shume sa shtepite provizore te drurit qe i ka kerkuar me shkrese zyrtare vellai im i duket gradacela dhe gradacelat qe i zene frymen banoreve te Tiranes i duken kioska.

3.Banoret e zones dhe vellai im kurre nuk i kane kerkuar leje per ndertim te perhershem por i kane kerkuar qe kur te behet ndryshimi planit te rregullimit te mbaj parasysh mundesine e ndryshimti te destinacionit, pa ndryshuar koeficentet e e vogel te ndertimit.

4.Qe ne Tirane vepron nje bande e tokave per kete flitet kudo, qe pronareve te tokave nuk u jepet leje deri disa te forte i blejne lire dhe pastaj fillojne e ndertojne kjo dihet.

Sa dhe si bashkia e Tiranes eshte pjese e kesaj mafie, kjo eshte detyre imediate e Prokurorise se Pergjithshme te Republikes se Shqiperise.

5.Veliaj po e ndjen “vdekjen e tij politike” per shkak te arrogances dhe babezise. Ky nuk eshte faji im. Ky eshte rezultati i karrieres se tij te nisur me shpifje kunder kujtdo qe e pengonte sado pak ne karrieren e tij.