Ministrja e Shendetesise dhe Mbrotjes Sociale Ogerta Manastirliu i ka bere sot nje ftese publike te gjithe grupeve te interesit shoqatave, partnerëve të interesuar, të ndjekin ecurinë e Platformës Infermierë për Shqipërinë, në kuadër të Programit të Transparencës.

Me ane te nje postimi ne Facebook, Manastirliu, shkruan se për të përfituar statusin e vezhguesit për thirrjen e 3-të të shpallur në portalin infermierëpërshqipërinë.al ?
Lutem depozitoni:
Jetëshkrimin tuaj, Motivacionin dhe Letrën mbështetëse nga struktura jo qeveritare që përfaqësoni, në emailin: [email protected]ësia.gov.al, brenda datës 18 Dhjetor 2018.

POSTIMI I PLOTE:

Programi i Transparencës?

Ftesë

Të gjithë përfaqësuesit e grupeve të interesit, shoqatave, partnerëve të interesuar, të ndjekin ecurinë e Platformës Infermierë për Shqipërinë, në kuadër të Programit të Transparencës?? të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, dhe konkursit të tretë të shpallur, ftohen të depozitojnë kërkesën e tyre për të patur statusin e vëzhguesit të procesit gjatë:
– Depozitimit të dokumentacionit të aplikantëve
– Testimit me shkrim
– Vlerësimit të kandidateve
– Shpalljes së listës fituese

Për të përfituar statusin e vezhguesit për thirrjen e 3-të të shpallur në portalin infermierëpërshqipërinë.al ?
Lutem depozitoni:
Jetëshkrimin tuaj, Motivacionin dhe Letrën mbështetëse nga struktura jo qeveritare që përfaqësoni, në emailin: [email protected]ësia.gov.al, brenda datës 18 Dhjetor 2018.

Nga ky proçes do të vlerësohet një ekip me 3 vëzhgues.

#InfermierëPërShqipërinë me #Transparencë#Meritokraci