Jeta private e Anxhela Peristerit, komentohet shpesh nga mediat dhe nga komentuesit në rrjetet sociale. Pavarësisht përpjekjeve të saj për të mos u bërë pjesë e tyre, këngëtarja nuk ka mundur t’ju shpëtojë dot.

Së fundmi dikush i ka përmendur martesën dhe pleqërinë dhe këngëtarja nuk ia ka kursyer dy fjalë. “A të duket se të ka ardhur mosha për martesë??? Se femra bie më shpejt se mashkulli dhe me sa shihet, je në fillimet e pleqërisë”, i shkruan një ndjekës në foton e fundit Anxhelës.

Këngëtarja e indinjuar nuk i ka kursyer dy fjalë kundrejt tij, duke i thënë se po pret njeriun e duhur dhe se pleqëria është shumë larg saj. “Mosha për martese nuk vjen por vjen njeriu i duhur për martese. Sa për pleqërinë më beso është shumë larg meje”, i përgjigjet Anxhela.