Ka realizuar disa fotografi të reja.

E në këto foto, Jonida Maliqi ka paraqitur anën e saj seksi që e ka, shkruan
Veç me robdishan, këngëtarja ishte shtrirë në shtrat dhe po hante.

Duke mos i lënë vend imagjinatës, Jonida dukej shumë seksi.