Pas vendimit për sa i përket kampionatit evropian, i cili është shtyrë për verën e vitit të ardhshëm 2021, duket se është marrë edhe vendimi për finalet e Champions dhe Europa League.
Për momentin të dy kompeticionet janë të pezulluara deri në një njoftim të dytë, ndërsa për sa i përket finaleve, janë spostuar për t’u luajtur në fund të muajit qershor.

Kështu, finalja e madhe e Europa League, sipas gjasave do të luhet me 24 qershor, ndërsa finalja e madhe e Stambollit të UEFA Champions League do të luhet me 27 qershor.