Astrologët kanë përcaktuar se meshkujt që i përkasin shenjave të Dashit dhe Demit, japin gjithçka në dashuri dhe konsiderohen si romantikë.

Lexoni më poshtë: Dashi- Dashi është romantik dhe shumë i rrezikshëm, pasi është gati edhe që të bëjë çmenduri për të treguar, apo për të provuar dashurinë. Burri i shenjës së Dashit e pëlqen dhe e shijon të qenurit romantik. Ai do të të veçojë edhe nga miqtë, ose do të gjejë momentet dhe mundësitë për ta shëndrruar një moment normal në një episod super romantik.

Demi- Demi është një burrë romantik, nga ata të traditës. Ai i shpreh ndjenjat përmes detajeve si lulet, apo darkat me qirinj.  Nga ana tjetër ai kërkon të joshë duke të tunduar të gjitha shqisat. Jo më kot thonë që burri i shenjës së Demit është shumë sensual.