Edhe pse çdo mashkull ka shije të ndryshme për femrat, ekzistojnë disa gjëra të cilat ata i duan t’i shohin në trupin e femrës. Meshkujt zakonisht në trupin e femrës i tërheqin karakteristikat të cilat tregojnë shëndet të mirë.

1. Bel të hollë dhe kërdhokulla të gjera

Këto karakteristika meshkujt i lidhim me lindjen e fëmijëve. Pavarësisht a ka të bëjë me lindjen apo jo, shumica e meshkujve dëshiron të shohë bel të hollë dhe prapanicë të madhe tek femrat.

2. Zëri i lartë

Sipas studimit, zëri i lartë është shenjë e feminitetit dhe rinisë, të dy këto tipare atraktive për meshkujt.

3. Flokët e shëndetshme

Flokët e plotë, të gjatë dhe plotë shkëlqim janë tejet atraktiv. Përsëri, edhe kjo është shenjë e shëndetit dhe fertilitetit.

4. Buzëqeshjet

Natyrisht se njerëzit e buzëqeshur dhe të lumtur janë njerëz atraktiv dhe të bukur. Por, shkenca poashtu ka zbuluar se sa më të bardhë dhëmbët aq më mirë.

5. Sa më pak grim dhe kozmetikë

Ndoshta mendoni se errësimi i syve dhe buzët e trasha do të ju bëjnë më të bukur, por mesa duket jo, pasi që dukja natyrale është më atraktive për meshkujt. Sipas studimit, meshkujt preferojnë femrat të cilat përdorin 40% më pak kozmetikën.

6. Veshja me ngjyrë të kuqe

Ka një arsye pse ngjyra e kuqe ndërlidhet me epshin për seks. Shkenctarët kan zbuluar se ngjyra e kuqe e rrit tërheqjen dhe joshjen, poashtu edhe ngacmimin. Këshillë e rëndësishme: Vishuni me ngjyrë të kuqe para se të dilni në takim.