Në “Xing me Ermalin” mbrëmjen e sotme po transmetohen disa pjesë “off records” të këtij sezoni televiziv ku të ftuarit teksa bisedojnë me Ermalin para fillimit të emisionit zbuojnë sekrete e të pathëna. Në një prej pjesëve “off records”, shfaqet Samir Mane teksa me Ermalin flasin për dikë që u ka marrë borxh.

“Sa herë që i kam dhënë borxh nuk mi ka dhënë, mirë që se kthen borxhin por as nuk flet më”, shprehet Ermali. “Më kërkoi një herë borxh mua para shumë kohësh dhe i thashë s’kam vetëm 50 kam, po mirë 50 kur t’i kesh tha”, tregon Samiri por duke mos e zbuluar emrin e personit për të cilin bëhet fjalë.