“Bukuroshja” Aurela Hoxha ka shokuar me deklaratën e fundit ku u pyet nëse i gjykon apo jo njerëzit nga pamja e jashtme.

“Realisht po. Do doja të thoja jo por i kam fobi nga njerëzit e shëmtuar. Mami ma thotë gjithmonë se kisha një lloj si frikë nga njerëzit jo shumë të bukur.

Mami më tregon që në klasë të parë, kishte një zotëri të shëmtuar që kishte shtëpinë afër nesh dhe unë ndërroja rrugën sepse kisha frikë ta shihja. Unë kam fobi njerëzit e shëmtuar”, ishin fjalët e saj në TCH.