Kandidatët të cilët po pranojnë mandatin e deputetit nga radhët e LSI sa vjen dhe po rriten dita ditës.

Një tjetër deputete, pjesë e listës shumë emërore të LSI ka dorëzuar formularin e dekriminalizimit në KQZ, në pritje të marrjes së mandatit.

Bëhet fjalë për Enada Koçiraj, e treta në listën e Vlorës, që do të zëvendësojë ish deputetin Shezai Rrokaj.