Dita e sotme do të mbyllet e ngrohtë, por nesër moti pritet të ndryshojë. Në zonat bregdetare pritet që gjatë ditës së hënë të ketë erëra të forta, duke sjellë edhe probleme me motin. Sot pasdite dhe të hënën nuk priten reshje në të gjitha qarqe, siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark.

Të hënën temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë në bregdet: 9 / 18 °C, në vendet e ulëta: 7 / 20 °C, në vendet malore: 4 / 15 °C.