Në emisionin “Opinion” te Blendi Fevziu u zhvillua një debat me tone të larta mes kryeministrit Rama dhe analistit Mustafa Nano.

Mustafa Nano e kritikoi Ramën edhe për veshjen e tij. Por shefi i qeverisë u përgjigj dhe u shpreh: Ja i lashë unë ngjyrat dhe i veshe ti.

Mustafa Nano shtoi se Rama ka detyrim të vishet si çdo kryeministër europian e jo me këto poture!

Reagimi i kryeministrit ishte se unë vishem si të dua!