Nëna e Celine Dion, Thérèse Tanguay Dion ka ndërruar jetë në moshën 92 vjeç. Nëna e 14 fëmijëve v diq të enjten vonë teksa Familjen e kishte përreth saj, sipas Radio-Kanada.

Verën e kaluar u njoftua nga familja se Tanguay ishte shumë sëmurë dhe po vuante nga humbja e kujtesës, nga dëgjimi dhe dëm timi i shikimit. Ajo është tekst shkruesja e këngës së parë të Dion.