Këtë muaj, në median rozë është përfolur mjaft, lajmi i ndarjes së aktores Rudina Dembacaj me bashkëshortin Aleksandër Varfaj. Por, ndërsa aktorja nuk ka pranuar të japë asnjë detaj në lidhje me këtë ngjarje, tregon qartë se nuk do t’ja dijë për lajmët që qarkullojnë.

Me video të publikuara në rrjete sociale, Rudina Dembacaj ka vendosur të relaksohet, duke kryer masazhe, të cilan ka vendosur t’i ndajë me ndjekësit, duke shkruar: “Nami i zi”.

Ndërkohë, nga ana tjetër, edhe bashkëshorti i saj duket mjaft i qetë, teksa palestrohet dhe dëgjon muzikë. Madje ka shumë nevojë për një palë pushime relaksi. Ndarja e Rudina Dembacajt nga bashkëshorti i saj, Aleksandër Varfaj ka qenë qendra e vëmendjes në median rozë. Një ndarje e cila përflitet si një tradhti nga ana e aktores Dembacaj, me një ish-deputet të njohur e problematik shqiptar.