Ndiqni ndeshjen LIVE:

Një ndeshje tjetër e rëndësishme në ndeshjen e tretë në Grupin D është ajo mes Islandës dhe Kroacisë.
Islanda duhet të fitojë gjithsesi dhe të shpresojë që Argjentina mos të fitojë me rezultat mbi 3-0 kundër Nigerisë për të shkuar më tej.