Kryeministri Sali Berisha dhe zevendesi i tij Ilir Meta, gjate nje seance parlamentare, ku kryeministri Berisha, ka prezantuar programin e qeverise se tij te re.

Ardian Ndreca ka komentuar zgjedhjet e nesërme, të cilat PD vendosi t’i bojkotonte.

Sipas tij, nëse Sali Berisha dhe Ilir Meta do të ishin futur në burg, nesër PD do t’i fitonte zgjedhjet.

“Ka disa doktora që dijnë me zgjatë veç agoninë.Në qoftë se sot Sali Berisha dhe Ilir Meta do të kishin qenë në burg – për si kanë shkue punët – nesër zgjedhjet do t’i kishte fitue PD”, shkruan ai.