Një studim i fundit tregoi se, nëse femrat bëjnë një gjest në shtrat, atëherë ato janë të prirura më shumë për të tradhtuar.

Por, për çfarë bëhet fjalë? Lidhet me orgazmën…

Studimi i publikuar së fundmi në revistën “Archives of Sexual Behavior” tregon se, femrat që rregullisht simulojnë orgazëm gjatë marrëdhënies kanë më pak gjasa të jenë besnikë.

Gjatë studimit u pyetën 138 femra dhe 121 burra.

Gjetjet ishin se, sa më shumë një femër shtiret se ka përjetuar orgazëm, aq më shumë ka gjasa që ajo të ketë tradhtuar në të kaluarën dhe ka më shumë gjasë që ajo të tradhtojë përsëri në të ardhmen.

80 e përqind femrave pranuan se janë shtirur sikur kanë kaluar në orgazëm, zbuloi doktoresha Tammy Nelson.Dr Nelson tha se shumica e grave nuk do të arrijnë maksimumin nga seksi penetrues.

Ajo tha: “Shumica e grave kanë nevojë për stimulim të drejtpërdrejtë klitoral për diku nga shtatë deri në 45 minuta”.