Sipas intv.al partnerit, nuk duhet t’i thoni vetëm “Të dua”, mesa duket ka edhe 3 fjalë magjike që duhet t’i shprehni.
1.Një prej tyre është edhe: Të jam mirënjohëse.
Së pari, duhet të mësoni të vlerësoni se kush jeni, pamjen tuaj, arritjet, mendjen intelektuale dhe zemrën e dashur që keni. Ne duhet t’i vlerësojmë njerëzit. Vlerësoni njerëzit për atë që janë, në vend që t’i gjykoni.
2. Të besoj
Një marrëdhënie e shëndetshme bazohet te besimi që keni te njëri-tjetri. Nëse i thua të besoj, i keni thënë shumë gjëra njëkohësisht. Sipas intv.al është një ndër gjërat më të rëndësishme, ku do shmangen keqkuptimet dhe do rritet dashuria mes jush.
3. Më fal
Edhe pse në shumicën e rasteve, njerëzit nuk duan ta pranojnë fajin, por nëse thoni më fal, do tregoni pjekuri dhe do i jepni mundësi lishjes suaj të përmirësohet. Nëse partneri e dëgjon, që ju edhe mund të pranoni fajin, tregon se nuk jeni egoist dhe jeni me këmbë në tokë.
Burimi: Quora
Përshtati: Anisa Bega/intv.al/j.j