Audrey Bouetté është një modele dhe aktore franceze, që ka një pasion të veçantë për sportin, aq sa është ftuar edhe në emisionet sportive, siç është Tiki Taka në Itali, për të dhënë mendimin e saj.

Audrey mbështet PSG, por ka mbetur thellësisht e zhgënjyer nga eliminimi i parizienëve nga Manchester United në Champions.

Të paktën mund t’i ngushëllojë tifozët e Parisit me fotot e saj të mrekullueshme, që tregojnë një fizik për t’u admiruar.