Ka gra që nuk kanë frikë nga asgjë, jo të vetme, gra që e dinë rrugën që duhet të ndjekin për t’i realizuar ëndrrat, suksesin, lumturinë.

Ne punojmë shumë për atë që duam, e dimë se jemi në gjendje të marrim gjithçka që kemi vendosur të bëjmë.

Ne i përkasim kësaj gjenerate të re të grave të lira që nuk pajtohen, të cilat nuk e vendosin zemrën e para mendjes të tyre, as pasionet e tyre para parimeve, gra që dinë me siguri se kanë vlerë, e dinë se çfarë janë.

Por mos u hutoni, kjo nuk do të thotë që kemi frikë nga dashuria, padyshim që duam të ndjehemi të dashura, por me vetëdijen e plotë për të merituar më të mirën, padyshim që ofrojmë të njëjtën gjë në këmbim, dashuri, besnikëri, motivim.

Ne jemi gra të forta ku pajtohen ato që themi dhe mendojmë, gra inteligjente që bëjnë më të mirën e tyre, por vetëm për ata që me të vërtetë i meritojnë.

Jo, nuk është arrogancë, aq më pak ndjenjë superioriteti, është thjesht vetëvlerësim, ne jemi të gatshme të pranojmë atë që mund të japim, në po të njëjtën masë, as më pak dhe as më shumë.

Gratë e tilla nuk humbasin kohë me burra që kanë pritshmëri të ulëta, ata që shpresojnë të gjejnë dikë që nuk ua bën fjalën dysh apo i kundërshton, dikë që thjesht ua komplikon jetën.

Mund të themi me krenari që jemi lloji i grave që asnjë burrë mediokër nuk do të donte t’i kishte, për faktin e thjeshtë se jemi inteligjente dhe dimë ta duam veten tonë.