Bloggerja, Armina Mevlani prej kohësh është në një lidhje me Shkëlzen Berishën. Bukuroshja Mevlani shpërndan shpesh shprehje nga autorë të ndryshëm, rreth dashurisë dhe temave të ndryshme. Por, kësaj radhe ka vendosur të flasë hapur për se.ksin, duke shpërndarë citimin që i ka lënë mbresa më shumë, nga Pamuk Orhan, duke shpjeguar me detaje se çfarë përfshin se.ksi.

“Se.ksi: “Përfshirje në marramendjet e përjetimeve të skajshme dri.thëruese, që shkaktohen nga të qenit në mëshirën e njëri-tjetrit dhe dorëzimit pa kushte, jo vetëm të buzëve, por të gjithë qenësisë- Orhan Pamuk,”- shkruan Armina Mevlani.