Një ndër rrjetet sociale më të klikuara sot në mbarë botën është Instagrami. Në një faqe Instagrami janë publikuar fotot e krimineleve më të bukura në botë.

Një pjesë e tyre kanë provuar burgun për drejtim mjeti në gjendje të dehur apo vjedhje, por ka dhe nga ato që janë pas hekurave për krime të rënda. /G.Gj/Lexo.al/