Sidoqoftë, për ndihmën tonë, mund të na vijnë engjëjt tanë mbrojtës, të cilët gjithmonë na mbrojnë dhe na ndihmojnë në momente të dëshpërimit të madh. Në veçanti, ka 3 shenja të zodiakut që janë më me fat se të tjerët, dhe kanë engjëjt e tyre mbrojtës gjithmonë pranë tyre. Le të zbulojmë se cilat janë. Binjakët- Njerëzit gjithmonë vërejnë se sa të veçantë janë këta njerëz. Nuk është e pazakontë t’u thuash atyre: “Intuita e shkëlqyeshme”, “Me fat si gjithmonë”, ose “Por si e keni bërë atë ?!”. Besoni apo jo, astrologët pretendojnë se Binjakët janë gjithmonë me fat.

Virgjëresha- Një Virgjëreshë gjithmonë e kupton intuitivisht se ku do të ketë sukses dhe ku duhet të shkojë përsëri. Një engjëll kujdestar ka bekuar këta njerëz me një mendje të mprehtë, largpamësi të mirë dhe një instinkt të jashtëzakonshëm. Shigjetari- Ne kemi thënë tashmë se engjëjt kujdestarë i duan njerëzit që dinë të vlerësojnë çdo ditë të vetme. Dhe Shigjetari është jashtëzakonisht pozitiv, optimist dhe mirënjohës. Ai nuk shqetësohet për atë që mund të ndodhë: ai gjithmonë mendon se gjithçka do të shkojë mirë dhe në mënyrë të pashmangshme do të ruajë korrektësinë!