Me siguri ditët e fundit teksa keni hapur Instagramin keni parë edhe ndryshimin e papritur që ka bërë rrjeti social më i përdorur në mbarë botën.

Ndërkohë që vijojnë të shtohen opsione të reja, janë zhdukru opsionet e vjetra që përdornit më parë.

Me shumë gjasa ky ndryshim ka bërë të mërziten mijëra përdorues të Instagramit pasi, nuk do të kenë më mundësinë të kontrollojnë dhe monitorojnë miqtë e tyre në Instagram,e se kë komentojnë, fotot e kujt personave pëlqejnë nga mëngjesi në darkë e të tilla gjëra që i përkisnin deri më tani Instagramit, por jo më.

Edhe juve që akoma e keni si opsion “Folloëing activity”, shumë shpjet nuk do ta keni më në llogarinë tuaj të Instagramit.

Thashethemet edhe mund të reduktohen pas këtij ndryshimi të papritur pasi askush nuk do të ketë më mundësinë të shoh aktivitetin e të tjerëve në Instagarm .

Brenda javës së ardhshme çdo përdorues i Instagramit nuk do të ketë më në llogarinë e tij “Following activity”.