Një grua nga Uganda u zemërua keq pasi bashkëshorti i saj nuk pranoi të kryente marrëdhënie se ksuale me të dhe i preu organin gje nital.

Ai e bëri këtë për të dënuar partneren, e cila kishte disa kohë që e tepronte me alkoolin.

E gjitha filloi mbrëmjen e 30 qershorit rreth orës 10 të natës. Gruaja e identifikuar si Beatrice Acen, 35 vjece u kthye në shtëpi dhe kërkoi se ks nga bashkëshorti, Moses Okot, 46 vjec. Por ai nuk pranoi.

Ky veprim i kushtoi rëndë. Të nesërmen, Okot u kthye nga gjuetia, hëngri dhe shkoi për të fjetur kur gruaja e tij e sulmoi. Pas kësaj, ai e pa veten të mbuluar me gjak dhe më pas shkoi me urgjencë në spital.

Sipas reporteve, kjo nuk është hera e parë që gruaja e sulmon pasi nuk merr përfitimet që kërkon nga bashkëshorti. Në fshatin Apac ku jeton cifti, femrat pijnë alkool aq shumë sa meshkujt, gjë që Moses nuk e pëlqen.