Opozita në betejën e saj kundër Edi Ramës, ka përfshirë dhe vetë presidentin e Francës, Emanuel Macron.

Sipas Ylli Manjanit, ai është blerë me një milionë euro nga Edi Rama, në mënyrë që ta presë këtë të fundit në takim.

1 milionë euro nga taksat për një takim me Macron!

Kompania “Rothschild & Cie” do na konsultojë qeverinë se si të ulë borxhin!!! Se çfarë shkence është kjo që kërkon konsulencë, Rilindja e di!

Ndërkohë borxhi u shtua me 1 milionë…

Nga një kërkim në google, te kjo kompani paska punuar Macron-i…

Pas tenderit, bëhet takimi…

Hajde se po e pranojmë një takim për aq para, por a zgjidhi gjë?

Se mesa duket ju mbeti rekomandimi jo për BE, por për spital…”, shkruan Manjani.

Hajde dhe merri seriozisht këta!(TemA)