Të gjitha mundohemi nga pak (ose shumë), për të gjetur këndin perfekt dhe dritën perfekte, që të shkrepim foton ideale për Instagram.

Një mundim të tillë e ka bërë edhe reperja Tayna, e cila ka publikuar në InstaStory një pozë super seksi.

Mirëpo, ç’ka hequr ajo për të shkrepur foton, e kupton vetëm gjinia femërore.

Siç e ka thënë edhe vetë, Tayna është ‘thyer në mes’ për pozën që duhet të ketë marrë pafund komplimente.

“Pas ksaj foto u theva e desh m’u nal fryma”- thotë reperja, hallin e së cilës ia kuptojmë shumë mirë.

Foto ka, po duhen profesioniste!