Me një portret ku i lexohet paqja dhe qetësia shpirtërore, Rovena Dilo është fotografuar pak ditë më parë në një bar në zonën e qendrës së Tiranës.

Ajo ishte në shoqërinë e një zotërie të panjohur, por ajo që vihet re është se Rovena diçka lexon dhe buzëqesh. Gjatë gjithë kohës së qëndrimt të saj në bar, ajo dukej mjaft mirë, percjell panoramaplus. Me sa duket, historia e saj e dashurisë me balerinin tashmë i përket së kaluarës, është koha për të parë përpara.