Partia Demokratike pretendon se do të ketë 62 450 protestues në shesh përveç atyre të Tiranës dhe përkrahësve të partive të tjera opozitare.

“Selia blu” pretendon se policia ka ushtruar presion, ka vendosur gjoba dhe ka penguar automjetet.

Gjithësesi, premtohet se sot do të jetë protestë madhështore dhe do të rrëzohet kryeministri Edi Rama.

Qarku Shkodër – 9450 qytetarë;Qarku Lezhe – 7300 qytetarë;Qarku Kukës – 3800 qytetarë;Qarku Dibër – 3500 qytetarë;Qarku Durrës – 9800 qytetarë;Qarku Elbasan – 8100 qytetarë;Qarku Berat – 3000 qytetarë;Qarku Fier – 5600 qytetarë;Qarku Vlorë – 5000 qytetarë;Qarku Gjirokastër – 2200 qytetarë;Qarku Korçe – 4700 qytetarë